ארוחה קוריאנית מסורתית וכשרה בתל אביב - עם מגוון ממנות הדגל של המטבח הקוריאני והרצאת סלון מעשירה.
כך מספרות דקלה לוי ומעיין חלפון על האן-שיק:
בוקר אחד, כהרגלה, יד הגורל הקוריאנית שוב השתעשעה לה ושלחה אותנו לפנייה בסמטה הלא נכונה. בקצה הסמטה עמדה חנות קטנה ובתוכה עמדה אישה קטנה גם כן, שהכינה במרץ בצק לטוק (אותן עוגיות אורז שמשמשות לטוקבוקי), היא ראתה אותנו וחייכה. איכשהו אחרי שנה שלמה של מגורים בקוריאה וביקורים תכופים אחרים, דווקא הרגע הזה נשאר לנו אי שם בזיכרון... ולפעמים כשאנחנו כאן בשמש של ישראל מתעורר בנו החשק לייבא את התחושה הזו גם למזרח התיכון. הרצון הזה הוא מה שגרם לנו ליזום את "האן שיק". ערב קוריאני של חוויה עם קצת מהאווירה ההיא שכולל ארוחה עם כל המנות שליוו אותנו בכל ביקור ושהייה בקוריאה. יחד עם הארוחה אנחנו מציעות גם הרצאה קצרה, שיחה ובעיקר מפגש אמיתי על כוסית סוג'ו עם שותפים לאהבה.
איזה כשרות זה? צהר?
השתתפתי בארוחת סלון כזו ומאד נהנתי. האווירה היתה מעולה ומחברת. האוכל טעים ומתחשב במגבלות והרצאה ממוקדת ומעניינת. חוויה שהגעתי אליה עם הטינייג'רית וממש נהננו. ממליצה